Dončić: Imamo još posla, još četiri pobjede i titula

Najbolji košarkaš Dallasa oprezan

31.05.2024. 13:23
  • Podijeli:
luka doncic profimedia-66596b77b83fd.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Dallasa Luka Dončić izjavio je da njegova ekipa ima još posla i da mora da upiše još četiri pobjede da bi došla do titule, prenose američki mediji.

Dallas se plasirao u finale plej-ofa NBA lige, pošto su u gostima u petom meču finala Zapada pobijedili Minnesotu rezultatom 124:103, odnosno 4:1 u pobjedama.

Košarkaši Dallasa će pokušati da dođu do drugog šampionskog prstena u trećem finalu u kom će igrati protiv Bostona.

“Bio je veoma težak put, ali nije završen. Ima još posla, moramo da upišemo još četiri pobjede, ali mislim da smo barem zaslužili da malo slavimo. Ovo je ludo. Mi smo sjajan tim, ali ono još važnije jeste da imamo sjajne momke u timu počev od igrača do trenera. Držimo se zajedno, igramo košarku, uspjeli smo da pobijedimo neke veoma dobre ekipe na putu dovde. Sada nas čeka najbolji tim u ligi koji je imao najbolji skor u ligaškom dijelu. Moramo da odigramo sjajnu košarku kako bismo ih pobijedili”, istakao je Dončić koji je proglašen za MVP-a finalne serije Zapadne konferencije.

Prva utakmica finala igrat će se sedmog juna, a Boston ima prednost domaćeg terena. Ekipa koja prva dođe do četiri pobjede u seriji postat će novi šampion NBA lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()