Delalić nakon Borčevog podviga: Nagrada za čitavu sezonu

"Ovo nam je nagrada. U ABA 2 ligi malo nam je falilo da eliminišemo Široki. Sad smo se iskupili sa ove dvije pobjede, pogotovo onom na strani"

10.05.2023. 21:22
  • Podijeli:
Amsal Delalić_ABA-645beb1dc46a2.webp Foto: Dragana Stjepanović

Jedan od junaka Borčevog istorijskog plasmana u finale plej-ofa Lige BiH, Amsal Delalić, nije skidao osmijeh sa lice nakon podviga.

Crveno-plavi su u dvokoraku eliminisali Široki Brijeg i u velikom stilu zakazali završni boj sa Igokeom.

Nakon brejka na "Pecari", večeras su su bili i više nego ubjedljivi, slavivši sa 75:59.

Banjalučani će tako poslije punih 19 godina biti bitku za trofej.

"Ovo nam je nagrada za čitavu sezonu. U ABA 2 ligi malo nam je falilo da eliminišemo Široki. Sad smo se iskupili sa ove dvije pobjede, pogotovo onom na strani. Večeras smo imali sve, dobru energiju, publiku na našoj strani i zasluženo smo slavili. Sada se okrećemo finalu. Biće teško, naravno, Igokea igra ABA ligu, tu je viši kvalitet, igrači su fizički dominantniji. Ali, predati se nećemo. Sada nam prvo treba odmor", poručio je Delalić.

Vuk Bošković je poslao zahvalnicu sjajnoj publici koja je večeras bila šesti igrač Borca.

"Prije svega, hvala fenomenalnim navijačima koji su došli u velikom broju. Stvarno su nam bili vjetar u leđa. Nadam se da će tako biti do kraja sezone. Što se tiče utakmice, dobro smo ju pripremili. Nije bilo tajni, znali smo dobro rivala. Sada imamo puno samopouzdanja i dobre šanse u finišu sezone", optimista je Bošković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()