Boston slavio u dramatičnoj završnici

Boston je do pobjede vodio DŽejson Tejtum sa 36 poena i 12 skokova

22.05.2024. 19:20
  • Podijeli:
boston seltiks, nba liga, plasman u finale plej-ofa istoka, 16 maj 2024 - profimedia-6645b62c4ff23.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Boston Seltiksa priredili su dramatičnu završnicu i savladali na svom parketu terenu Indijana Pejserse rezultatom 133:128 u prvom meču finala Istočne konferencije NBA lige.

Indijana je osam sekundi pred završetak meča imala tri poena prednosti i posjede lopte, ali je onda izgubila loptu i sve prokockala. Na drugoj strani za tri poena pogađa DŽejlin Braun i meč vodi u produžetak, gdje je Boston bio bolji.

Boston je do pobjede vodio DŽejson Tejtum sa 36 poena i 12 skokova. Tejtum je ubacio čak 10 od 16 poena Bostona u produžetku. Holidej je dodao 28 poena, dok je heroj Bostona Braun ubacio 26 poena.

Kod Indijane je najviše poena dao Tajris Halibarton - 25 poena. Pratili su ga sa dabl-dabl učinkom Paskal Siakam i Majls Tarner. Siakam je ubilježio 24 poena i 12 skokova, a Majls Tarner 23 poena i 10 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()