Zrinjski stihovima najavio veliko pojačanje, potpisuje bivši Zmaj

Aktuelni prvak BiH objavio je na zvaničnim stranicama stihove pjesme Josipa Bilaća i klape "Amo ća-Mostar"

06.02.2024. 13:25
  • Podijeli:
zrinjski hšk zrinjski-652fff0564b79.webp Foto: HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar danas je zanimljivom objavom zaintrigirao navijače, ali i cjelokupnu sportsku javnost u BiH.

Aktuelni prvak BiH objavio je na zvaničnim stranicama stihove pjesme Josipa Bilaća i klape "Amo ća-Mostar".

"Vratio sam se svome jugu, u raj, u svoj rodni kraj", piše u objavi HŠK Zrinjski Mostar, a svi su su odmah shvatili da se radi o najavi potpisa Tonija Šunjića.

Ubrzo nakon ove objave uslijedila je i još jedna na kojoj je Šunjić prikazan iznad Mostara u dresu s lentom te su tako sve dileme o njegovom povratku otklonjene.

Bivši reprezentativac BiH je nedavno napustio Kinu i tamošnji klub Henan, u kojem je igrao od početka 2021. godine.

Šunjić ima 35 godina i polako njegova karijera dolazi do svog kraja, a očekuje se da se sada vrati u Zrinjski i tu je okonča.

Šunjić je rođeni Mostarac i počeo se nogometom baviti u Zrinjskom, a kasnije je igrao i za Kortrijk, Zorju, Kuban, Stuttgart, Palermo, Dinamo iz Moskve te kineske Beijing Guoan i Henan.

Za reprezentaciju BiH je odigrao 41 utakmicu i postigao jedan gol.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()