Zrinjski objavio urnebesan video: Zlomislić tri dana tražio loptu u šumi nakon penala u Ligi prvaka

"Tri dana nakon jedanaesteraca protiv Urartua, Zloma je pronašao svoju loptu", naveli su iz Zrinjskog

21.07.2023. 18:40
  • Podijeli:
Zlomislić_lopta_foto_FB-64ba706ba8053.webp Foto: Facebook/HŠK Zrinjski Mostar

Nogometaši Zrinjskog plasirali su se u drugo pretkolo Lige prvaka boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv armenskog Urartua, a mostarske Plemiće nije skupo koštao promašen penal iskusnog Damira Zlomislića.

Zrinjski je od svega toga napravio odličnu i "zdravu" zezanciju. Zlomislićev penal, tokom kojeg je loptu ispucao daleko preko gola, nije skupo koštao Plemiće jer je golman Marko Marić odbranio ključni penal i odveo svoj tim u drugo pretkolo.

Sada, tri dana kasnije, Zrinjski je objavio urnebesan video kojim je oduševio bh. javnost. U pitanju je potraga Zlomislića za loptom koju je ispucao iz jedanaesterca.

Tako su Mostarci napravili skeč, a u njemu Zlomislić u obližnjoj šumi traži loptu. Nakon tri dana "potrage", konačno je pronašao loptu u jednoj od mostarskih šuma.

"Tri dana nakon jedanaesteraca protiv Urartua, Zloma je pronašao svoju loptu", naveli su iz Zrinjskog.

Mostarci su odlučili, tome u čast, pokoniti navijačima dvije ulaznice za drugo pretkolo Lige prvaka i utakmicu protiv Slovana.

"Tim povodom vas časti s dvije ulaznice za susret protiv Slovana. U komentaru označi osobu s kojom ideš na utakmicu, a mi ćemo najsretnijeg dobitnika slučajnim odabirom proglasiti večeras u 22 sata. U obzir će se uzeti komentari na Facebooku i Instagramu. Sretno svima", naveli su iz Zrinjskog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()