Pavlović progovorio o atmosferi i Tadiću: Iskreno, jako mi je krivo

Otvorio dušu nakon neuspjeha na Evropskom prvenstvu

02.07.2024. 21:09
  • Podijeli:
strahinja pavlovic reuters-668412d6416ac.webp Foto: Reuters

Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović osvrnuo se i na atmosferu u reprezentaciji tokom EURO turnira.

Srbija je nastup završila poslije grupne faze i dva boda u grupi C, bez šanse da nastavi dalje i izbori eliminacionu fazu.

Osim rezultatskog neuspjeha, mnogo prašine se diglo nakon izjave kapitena Dušana Tadića da nije zadovoljan što nije bio starter na meču sa Engleskom, kada je rekao da je najspremniji igrač, ali da poštuje odluku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Danima se nagađalo šta se tačno desilo i da li je nacionalni tim uzdrman, ali je uslijedilo izvinjenje Dušana Tadića i selektoru i ekipi.

"Iskreno, jako mi je krivo što se uvijek negdje u medijima priča o atmosferi na lošem načinu. Mogu da kažem da je atmosfera izvanredna. Ja sam ovdje već četiri godine i moram da kažem da svaki put kada se odazovem za reprezentaciju, jedva čekam da dođem tu, između ostalog i zbog atmosfere. Poslije situacije sa Dućom, niko mu ništa nije zamjerio. Sve je bilo normalno, imali smo sastanak, gdje je on izjavio da nije trebao baš tako da izjavi. Svi znamo na šta je on mislio, pa nikakvih problema nije bilo", rekao je Pavlović za "Sportal".

Otkrio je i sa kim je bio cimer.

"Svi smo sami po sobama. Svako hoće neku svoju privatnost, ali normalno je da smo po cijeli dan s nekim. Konkretno ja sam nerazdvojan s Petrom (Ratkov), Ducom (Vlahović) i Blekijem (Milenković). To je naša mini ekipica I najviše vremena provodimo zajedno, ali naravno i sa ostalima smo provodili svo slobodno vrijeme", dodao je defanzivac, prenosi "b92".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()