Senzacija u Vimbldonu: Anonimus eliminisao Cicipasa

Na veliko iznenađenje ljubitelja tenisa finski teniser je veoma rano, već u trećem gemu, uspio da oduzme servis favoritu u ovom duelu

04.07.2024. 22:48
  • Podijeli:
stefanos cicipas rolan garos AP PhotoChristophe En tanjug-66573d0547411.webp Foto: AP PhotoChristophe En tanjug

Grčki teniser Stefanos Cicipas poražen je u drugoj rundi Vimbldona od Emila Rusuvorija rezultatom 3:1 u setovima (7:6, 7:6, 3:6, 6:3)

Na veliko iznenađenje ljubitelja tenisa finski teniser je veoma rano, već u trećem gemu, uspio da oduzme servis favoritu u ovom duelu. Nešto kasnije, u 10 gemu, grčki teniser je uzvratio brejk, te prvi set uveo u taj-brejk. I tada je Vusuvori pokazao više koncentracije i uspio da slavi.

I drugi set je riješen u taj-brejku, vodila se velika bitka koja je na kraju pripala - Rusuvuoriju!

Cicipas je uspio da osvoji treći set, ali je to sve što je uradio na ovom meču.

Rusuvori je iskoristio prvu meč loptu i priredio veliku senzaciju u Londonu.

Rival 87. igraču svijeta u narednom kolu biće mladi Francuz Đovani Mpetši Perikar, koji je eliminisao Jošihita Nišioku sa 3-0 u setovima.

Cicipas je još jedan nosilac koji je u ranoj fazi završio svoje učešće na Vimbldonu poslije Huberta Hurkača i Karena Hačanova.

Ovo je potencijalno olakšalo put Novaka Đokovića jer se Cicipas nalzio u njegovoj polovini žrijeba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()