Vinko Marinković nakon utakmice: Imamo za čim žaliti

Vodeći timovi elitnog bh. takmičenja podijelili su bodove na „Gradskom stadionu“ u Banjaluci rezultatom 0:0.

22.10.2023. 23:04
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FK Borac-64500d2867487.webp Foto: FK Borac

Imamo za čim žaliti, poručio je Vinko Marinović šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac poslije večerašnje derbi utakmice 11. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zrinjskog.

Vodeći timovi elitnog bh. takmičenja podijelili su bodove na „Gradskom stadionu“ u Banjaluci rezultatom 0:0.

„Mislim da je bila dobra utakmica. Ono što je falilo su golovi. Mi smo imali svoje šanse. Nismo ih iskoristili, da jesmo sigurno bi utakmica otišla u drugom pravcu, ali ostaje žal za tim šansama. Na kraju kada se sve sabere rezultat je remi“, kazao je Vinko Marinović, u izjavi za Arena Sport.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()