Velež ulazi u novi projekat na stadionu Rođeni

Sve za navijače

18.05.2024. 16:15
  • Podijeli:
stadion rodjeni fk velez 1-662f9ca39f601.webp Foto: FK Velež

Iz fudbalskog kluba Velež su se oglasili sa vijestima o novom projektu uvođenja bežične mreža (Wi-Fi) visokih performansi na stadionu Rođeni.

Naveli su da u nizu važnih infrastrukturnih projekata sa čijom je realizacijom klub započeo u proteklom periodu, od kojih se neki već u najskorijem roku uspješno privode svome kraju, Fudbalski klub Velež Mostar sada obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje da uskoro kreće sa još jednim projektom od posebnog značaja za navijače, te svakako i Klub u cjelini.

"Svjesni ere modernih tehnologija i važnosti brzine protoka informacija, Fudbalski klub Velež Mostar uskoro započinje sa realizacijom projekta pokrivanja našeg Stadiona Rođeni Wi-Fi signalom. Pomenuti projekat podrazumijeva montažu nekoliko bežičnih uređaja posljednje generacije namijenjenih za stadione, koncertne događaje i dvorane. Radi se o uređajima visokih performansi u kombinaciji sa zavidnim stepenom sigurnosti, pri čemu je svaki uređaj pojedinačno u stanju "hostirati" oko 1.500 korisnika/posjetilaca", naveli su iz Veleža.

Kako kažu, pored ostalih sadržaja koje stadion Rođeni već sada posjeduje, težnja Fudbalskog kluba Velež je da ide u korak sa savremenim tehnologijama, te da i na ovaj način obezbijedi svim posjetiocima još veći komfor prilikom posjete stadionu kroz kvalitetan, stabilan i brz pristup internetu, pregled video sadržaja i statistike u realnom vremenu, te dijeljenje nekih od najznačajnijih momenata putem društvenih mreža.

"Ovo poboljšanje infrastrukture neće biti samo ulaganje u udobnost naših navijača, već i u unapređenje našeg stadionskog iskustva u cjelini. Omogućavajući pristup internetu tokom utakmica, Fudbalski klub Velež stvoriti će priliku za dijeljenje emocija i trenutaka s porodicom i prijateljima širom svijeta, dok istovremeno sudjelujete u fantastičnoj atmosferi našeg stadiona.

Realizacijom ovog projekta, osim naših navijača i posjetilaca stadiona, svi naši gosti, delegacije, sportski radnici, novinari, te svi koji izvještavaju sa našeg stadiona Rođeni će u konačnici imati ultra brz i jednostavan pristup svim Internet servisima", navedeno je iz mostarskog kluba.

Napomenuli su da je sve ovo samo jedan u nizu aktualnih projekata koji imaju za cilj unapređenje servisa, te automatizaciju i digitalizaciju stadiona kako bi navijači, gledaoci i posjetioci što bolje doživjeli nezaboravnu jedinstvenu atmosferu i iskustvo sa stadionom Rođeni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()