Utakmica u subotu, ali ovo pravi problem: Ridiger mora da propusti osminu finala?

Selektor Nemačke Julijan Nagelsman na raspolaganju ima još tri štopera i to Nika Šloterbeka, Robina Koha i Valdemara Antona.

24.06.2024. 16:56
  • Podijeli:
ridiger-6679621b0ff40.webp Foto: AP Photo/Themba Hadebe

Fudbalski reprezentativac Njemačke Antonio Ridiger neizvjestan je za utakmicu osmine finala na Evropskom prvenstvu, koja je na programu u subotu u Dortmundu, prenose njemački mediji.

Ridiger se povrijedio na utakmici trećeg kola grupe A protiv Švajcarske (1:1), koja je odigrana sinoć u Frankfurtu. Njemački fudbaler je na ovom meču doživio istegnuće mišića zadnje lože.

"Ne izgleda dramatično, ali nisu velike šanse da Antonio zaigra u subotu", izjavio je sportski direktor njemačke reprezentacije Rudi Feler za Bild.

Utakmicu osmine finala propustiće još jedan štoper Njemačke Džonatan Ta, koji je suspendovan zbog dva žuta kartona.

Selektor Nemačke Julijan Nagelsman na raspolaganju ima još tri štopera i to Nika Šloterbeka, Robina Koha i Valdemara Antona.

Njemačka je grupnu fazu EP završila na prvom mjestu na tabeli sa sedam bodova.

Domaćin kontinentalnog šampionata igraće u osmini finala sa drugoplasiranom selekcijom iz grupe C u kojoj se nalaze Srbija, Engleska, Danska i Slovenija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()