UEFA podijelila predivnu fotografiju iz Mostara uz pitanje za sve svoje pratitelje

UEFA je na zvaničnom Twitter nalogu objavila fotografiju Starog mosta uz pitanje za svoje fanove i pratitelje

26.10.2023. 19:42
  • Podijeli:
Mostar_foto_TW Cropped-653a95f6b6947.webp Foto: Twitter/@europacnfleague

Krovna kuća evropskog nogometa (UEFA) podijelila je predivnu fotografiju Mostara uoči večerašnje utakmice Konferencijske lige između Zrinjskog i Legije (Varšava).

Zrinjski je na sjajan način debitovao u Konferencijskoj ligi pobjedom nad AZ Alkmaarom rezultatom 4:3, a onda je prvak Bosne i Hercegovine poražen od Aston Ville u Birminghamu golom primljenim u nadoknadi utakmice.

Sada Mostarci imaju priliku osvojiti nove bodove kod kuće, pošto u Mostaru večeras gostuje Legia, najveći poljski nogometni klub.

Kako duel u Mostaru privlači mnogo pažnje, tako je i UEFA jednu od današnjih objava posvetila ovom predivnom bh. gradu.

UEFA je na zvaničnom Twitter nalogu objavila fotografiju Starog mosta uz pitanje za svoje fanove i pratitelje.

"Dom kojeg kluba u Konferencijskoj ligi je ovaj grad?", pitali su iz UEFA-e svoje pratitelje, a fotografija je izazvala brojne komentare zadovoljnih posjetitelja koji su već imali priliku da borave u Mostaru.

Kada je sama utakmica u pitanju, duel Zrinjskog i Legije igra se večeras s početkom u 21 sat na stadionu Pod Bijelim Brijegom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()