Totenhem i Bajern se dogovorili, na potezu Kejn

Sparsi su pristali da prodaju svog najboljeg fudbalera za sumu od 100 miliona funti

10.08.2023. 12:07
  • Podijeli:
Hari Kejn_Profimedia-64d4b1dc7c2f5.webp Foto: Profimedia

Bajern i Totenhem postigli su dogovor o transferu Harija Kejna i sada je igrač na potezu.

Kako prenosi portal "Atletik", Sparsi su pristali da prodaju svog najboljeg fudbalera za sumu od 100 miliona funti.

Ostaje još samo da se Kejn izjasni da li želi da pređe u Minhen ili ne.

Navodno je ubojiti golgeter želio da se cijela stvar riješi prije početka sezone u Premijer ligi i duela prvog kola sa Brentfordom.

On je zadovoljan saradnjom sa novim menadžerom Angelosom Postekogluom, pa je pitanje kakva će biti njegova reakcija na ovakav rasplet.

Hariju je ostala još samo jedna sezona ugovora. Pošto pregovori o produžetku nisu išli u pravom pravcu, pojavila se opcija da Totenhem proda igrača koji je za klub postigao 213 golova u Premijer ligi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()