Šta će biti s Benzemom?

Slijede sastanci kojima bi se trebala riješiti situacija

22.01.2024. 08:18
  • Podijeli:
karim benzema reuters-654bca986724f.webp Foto: Reuters

Još uvijek se ne zna šta će biti sa karijerom Karima Benzeme u Saudijskoj Arabiji. Podsjećamo, francuski napadač je proteklog ljeta stigao iz Reala u Al Ittihad za nenormalno visok novac, ali nakon nekoliko loših utakmica, našao se na udaru kritika navijača ovog kluba, ali i medija.

Nakon što je obrisao instagram nalog, otišao je iz Saudijske Arabije, a pitanje je da li će se vratiti uopšte.

Naime, sve se više spominje mogućnost njegovog povratka u Evropu, što će biti moguće samo ako će biti spreman ostaviti dio bogatstva koje je uzeo za dolazak tamo po odlasku iz Real Madrida.

Slijede sastanci kojima bi se trebala riješiti situacija.

Šefovi lige žele njegov ostanak, spremni su mu ponuditi i da zaigra za neki drugi klub u tamošnjem prvenstvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()