Skandal na pomolu: Nudili igraču pare da namjesti utakmicu?

Policija istražuje cijeli slučaj

10.03.2023. 16:00
  • Podijeli:
Fudbal_lopta_gol_mreža_Foto Pixabay-63c40099d83f8.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Primera je prijavila vlastima navodni pokušaj namještanja utakmice, nakon što je bivši igrač Girone Aday Benitez izjavio da mu je ponuđen novac da izgubi meč.

La liga je slučaj prijavila nakon što je Španac u jednoj sportskoj emisiji rekao da mu je ponuđeno 50.000 eura da Girona izgubi meč na kraju sezone 2016/17.

Fudbaler nije otkrio druge detalje, ali je dodao da nije prihvatio tu ponudu. U Španiji je namještanje ili prijedlog namještanja utakmica zločin, a ovo je samo još jedan u nizu skandala u zemlji „crvene furije“.

Benitez je u karijeri nastupao za Granollers, Premiju, Sant Andreu, Le Hospitalet, Tenerife i Gironu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()