Samir Radovac novi fudbaler Željezničara

Samir Radovac je rođen 25. januara 1996. godine u Sarajevu

17.01.2024. 10:35
  • Podijeli:
samir_radovac_foto_zeljo-65a79d1e51615.webp Foto: FK Željezničar

Dvadesetsedmogodišnji veznjak Samir Radovac novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.

Samir Radovac je rođen 25. januara 1996. godine u Sarajevu.

Karijeru je počeo u Sarajevu gdje je jedno vrijeme bio i kapiten, a potom je igrao za Olimpik, grčki PAS Giannin, mostarski Velež, Novi Pazar i grčki Ilioupolis iz kojeg dolazi na Grbavicu.

"Radovac je igrao za sve mlađe selekcije reprezentacije BiH, a njegovo iskustvo igranja u Premijer ligi BiH pomoći će našem timu u drugom dijelu sezone".

Samir je nakon ljekarskog pregleda i potpisa ugovora otputovao u Međugorje gdje će se priključiti ekipi - poručili su iz redova Plavih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()