Ronaldo na udaru kritika nakon poraza Al Nassra, Brozović oduševio

Nogometaši Al Nassra, jednog od favorita na početnu novog nogometnog prvenstva Saudijske Arbije poraženi su kog kuće 2:0 od Al Taawouna

19.08.2023. 20:47
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Nogometaš Al Nassra, prepuni zvijezda izgubili prvu domaću prvestvenu utakmicu.

Nogometaši Al Nassra, jednog od favorita na početnu novog nogometnog prvenstva Saudijske Arbije poraženi su kog kuće 2:0 od Al Taawouna.

Veliki novac uložen u tim, naravno da traži i nogometni spektakl, te punu mrežu na strani suparnika. U domaćem sastavu su nastupile su zvijezde, poput Cristiana Ronalda, Sadija Manea, Sekoa Fofane i Talisce.

Mediji su se složili da je najlošiji igrač bio Cristiano Ronaldo, a najbolji Marcelo Brozović, kojem je to bio debitantski nastup u prvenstvu i to još pred svojim navijačima.

Na društvenim mrežama navijači komentiraju Ronalda.

“Jadno kako izgleda”. “Gotov je”. “Stvarno ga je tužno za gledati.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()