Pojačanje iz redova Mančester Sitija: Talentovani veznjak stiže u Zvezdu?

Narednih dana biće i zvanično potvrđen dolazak Ilića u Crvenu zvezdu, sve je završeno u pregovorima sa igračem i ugovor je do 2028. godine.

17.04.2024. 17:35
  • Podijeli:
fk crvena zvezda fk zenit marko đoković tanjug-65ff20dbe9968.webp Foto: Marko Đoković Tanjug

Crvena zvezda je uveliko i u aktivnostima sklapanja tima za novu sezonu, a prvo pojačanje je već završeno.

Definisan je ugovor na četiri godine sa Lukom Ilićem, stiže bez obeštećenja poslije isteka saradnje sa Mančester sitijem.

Narednih dana biće i zvanično potvrđen dolazak Ilića u Crvenu zvezdu, sve je završeno u pregovorima sa igračem i ugovor je do 2028. godine.

Luka Ilić je povratnik na Marakanu, Zvezdino je dijete i iz Ljutice Bogdana realizovao je kao tinejdžer transfer u Mančester siti zajedno sa bratom Ivanom, piše Sport klub.

Nije dobio šansu u Sitiju, ali je bio izuzetan na pozajmici u TSC-u. Zapažen je i u Drugoj ligi Francuske u dresu Troa, postigao je pet golova na 15 utakmica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()