Oglasio se Maminjo: Stavio sol na brazilske rane

Popularni Maminjo se oglasio na društvenim mrežama

09.12.2022. 19:47
  • Podijeli:
Zdravko Mamić_Armin Durgut Pixsell-63937f6db32a9.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Nekadašnji alfa i omega hrvatskog fudbala i Dinama Zdravko Mamić sa oduševljenjem je dočekao novi podvig Vatrenih.

Četa Zlatka Dalića je, mimo svih prognoza, na pleća bacila moćni Brazil i drugi Mundijal zaredom stigla da polufinala. Luka Modrić i društvo spakovali su kofere prvom favoritu turnira, slavivši nakon penala.

U polufinalu će bitku biti sa pobjednikom večerašnjeg duela Holandija - Argentina 

A do tada, nacija će da likuje.

Među najveselijim je Mamić, čovjek koji se od hrvatskog pravosuđa "sklonio" u BiH. I odatle sa velikom pažnjom prati šta radi tim čije mnoge igrače je upravo on "otkrio".

"Ono što je nekad bio Brazil, to je sada HRVATSKA!", napisao je popularni Maminjo na društvenim mrežama, uz dodatak šest hrvatskih zastavica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()