Odlučeno ko će zamijeniti Irfana Peljtu na utakmici Željezničara i Zrinjskog

Savez prelomio

15.02.2024. 16:19
  • Podijeli:
grbavica-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je novog glavnog sudiju za derbi utakmicu 19. kola WWin lige BiH između Željezničara i Zrinjskog.

Naime, ranije određeni Irfan Peljto morao je otkazati suđenje zbog bolesti nakon što je u Savez dostavio uvjerenje kako je virozan.

Savez je brzo reagovao i za glavnog sudiju imenovao Ermina Sivca iz Zenice koji je prvobitno određen za četvrtog sudiju ovog susreta, javlja Klix.ba.

Pomoćnici su mu Davor Beljo (Mostar) i Josip Čolić (Kupres), dok će sada četvrti sudija biti Dragan Kesić iz Bosanske Gradiške.

Degelat je Milan Janković iz Trebinja, posmatrač suđenja Tomislav Čuić (Tomislavgrad), a predstavnik sigurnosti Anto Livančić (Vitez).

Podsjetimo, utakmica između Željezničara i Zrinjskog igra se u subotu na stadionu Grbavica s početkom u 16:00 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()