Odgođen jedan meč četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine

Naime, utakmica između Širokog Brijega i Veleža neće biti odigrana

27.02.2024. 18:40
  • Podijeli:
Velež_FK Velež-64d006f92a2b0.webp Foto: FK Velež

Sutra su trebale biti odigrane sve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu, no jedan meč je odgođen.

Naime, utakmica između Širokog Brijega i Veleža neće biti odigrana.

“Prva četvrtfinalna utakmica protiv ekipe NK Široki Brijeg trebala se odigrati u srijedu, 28. februara, međutim zbog novonastalih okolnosti uzrokovanih velikim padavinama, pomenuta utakmica je odlukom Saveza prolongirana za narednu sedmicu te će biti odigrana sedam dana kasnije, odnosno 06. marta 2024. godine na stadionu Bare u Čitluku.”, objavili su klubovi.

Od 13 sati na rasporedu su dva susretae jedan meč u kojem će snage odmjeriti Jedinstvo iz Bihaća i branilac naslova Zrinjski. Posušje će od 16 sati dočekati ekipu Sloge, a za 18 sati i 30 minuta rezervisan je i derbi ove runde takmičenja. Tamo će Borac na Gradskom stadionu u Banjaluci ugostiti ekipu Sarajeva koje je vezalo tri poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Revanš mečevi zakazani su za 13. mart ove godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()