Od Brozovića se svi opraštaju, on zatečen i nema pojma o transferu: Ovo je ludost

Od Brozovića se oprostila i grupa navijača Intera "Curva Nord Milano", koja mu se zahvalila za veliki doprinos i zalaganje u dresu milanskog velikana

27.06.2023. 06:45
  • Podijeli:
Marcelo_brozovic_foto_Marko Lukunic_PIXSELL-64993c4045ee0.webp Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Italijanski novinar Fabrizio Biasin objavio je zanimljivu prepisku s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem koji nema "pojma" o svom potencijalnom transferu.

Kako su prenijeli svi ugledni mediji, uključujući i Fabrizija Romana, 30-godišnji Marcelo Brozović napušta evropski nogomet i bit će jedna u nizu zvijezda koje pojačavaju saudijsku Pro ligu.

Brozović bi uskoro trebao postati novi igrač Al Nassra, no hrvatski reprezentativac o tome ništa ne zna. Makar ako je vjerovati italijanskom novinaru Fabriziju Biasinu.

Biasin je objavio prepisku s Brozovićem s društvenih mreža u kojima Hrvat tvrdi da se od njega svi opraštaju ali da nema pojma o čemu se radi.

"Koji k....? Svi me pozdravljaju, a ja nisam ni s kim razgovarao. Ovo je ludilo", poručio je Brozović ovom italijanskom novinaru.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama u Saudijskoj Arabiji trebao bi zarađivati 20 miliona eura godišnje, a ugovor bi ga trebao vezivati do 2026. godine. Dijelit će svlačionicu sa Cristianom Ronaldom, a klub koji ga dovodi platit će Interu 23 miliona eura.

Od Brozovića se oprostila i grupa navijača Intera "Curva Nord Milano", koja mu se zahvalila za veliki doprinos i zalaganje u dresu milanskog velikana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()