Novi selektor Portugala ne odriče se Ronalda: Ne interesuju me godine, bitan je za tim

Nije kraj za legendu

17.03.2023. 19:52
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-640b284e8b922.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo našao se na spisku fudbalera Portugala za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Bilo je mnogo priča nakon završetka Mundijalu u Kataru da je taj period bio početak kraja za Ronalda, ali je dolazak novog trenera Roberta Martineza na klupu Portugalaca značio nešto drugo.

Doskorašnji selektor Belgije objavio je spisak fudbalera koji će u prva dva kola igrati protiv Lihtenštajna kod kuće (23. mart) i Luksemburga u gostima (26. mart).

„Sreo sam se sa svih 26 igrača koji su bili u Kataru. Važno je da pričamo, da vidim njihovu posvećenost, a Ronaldo je veoma posvećen fudbaler. Ovo je moja odluka, on može da nam donese iskustvo, jako je bitna osoba za tim. Ne interesuju me godine, Kristijano ima osobine pobjednika i želim da to prenese na ostale igrače. Što se tiče statusa, ima isti kao i svi ostali u timu“, rekao je Roberto Martinez.

Ronaldo je za reprezentaciju Portugala odigrao 196 utakmica, dok se u strelce upisao 118 puta, piše Nova.rs.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()