Njemački Bild: Četiri miliona eura spremna za Jusufa Gazibegovića

Jusuf Gazibegović je sa samo 23 godine odigrao 175 klupskih utakmica u karijeri

05.07.2023. 08:51
  • Podijeli:
Jusuf Gazibegovic foto Reuters-641cc9579b03b.webp Foto: Reuters

Njemački Bild prenosi kako njemački HSV želi dovesti Jusufa Gazibegovića (23), bh. reprezentativca i aktuelnog beka Sturma.

Klub iz Hamburga se u šestom pokušaju želi vratiti u Bundesligu, a njemački list Bild piše kako traže pojačanja u defanzivnom redu.

Jedna od želja je Jusuf Gazibegović za čiji transfer su spremili četiri miliona eura.

Klas-Michel Kuhne, glavni čovjek HSV-a, spremio je 30 miliona eura za transfere i povratak u Bundesligu.

Iako je HSV u drugom rangu njemačkog takmičenja, ovo bi mogao biti napredak u karijeri jer se očekuje povratak Hamburga u Bundesligu već u narednoj sezoni.

Jusuf Gazibegović je sa samo 23 godine odigrao 175 klupskih utakmica u karijeri.

Za A reprezentaciju BiH odigrao je osam mečeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()