Najbolji strijelac Francuske svih vremena se oprostio od Milana

Karijeru nastavlja "preko bare"

14.05.2024. 09:44
  • Podijeli:
Olivije Žiru_Olivier Giroud_Foto Reuters-6443a2c22f6b6.webp Foto: Reuters

Najavljeno je prije nekog vremena da će na kraju sezone Olivier Giroud preko okeana, a sam igrač je objavio da ostaje pri odluci i da je sve već riješeno.

“Tu sam da vam kažem da će naredne dvije utakmice biti moje posljednje u Milanu.

Karijeru ću nastaviti u MLS-u.

Veoma sam ponosan na sve što sam postigao sa Milanom u ove tri sezone. Mislim da je pravo vreme da objavim svoju odluku“, rekao je Giroud i uz izvinjenje što je emotivan dodao:

“Moja priča u Milanu se završava, ali Milan će zauvijek ostati u mom srcu“.

U Milanu je Giroud postigao 48 golova. Upisao je 20 asistencija. I najvažnije – osvojio titulu šampiona! Ali, da ne zaboravimo i onu jednu važnu odbranu.

Sa Los Angelesom će ugovor potpisati do decembra 2025. godine.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()