Marinović: Odbrana dobra, napad mora bolje

"Za ovo kratko vrijeme koliko smo radili, mogu da vidim da ima dosta dobrih stvari"

29.06.2023. 22:30
  • Podijeli:
Vinko Marinović Borac_FKB-649de8e2057a0.webp Foto: FK Borac

Trener fudbalera Borca Vinko Marinović provjeru protiv Crvene zvijezde je ocijenio kao dobru, osvrnuvši se na dobre i loše strane prikazanog.

Crveno-plavi su izgubili od Crveno-bijelih sa 0:2, u kontrolnom meču u Užicu.

Srpski prvak je opravdao ulogu favorita i slavio praktično rutinski.

Nekadašnji kapiten oba sastava svjestan je da Banjalučani moraju još mnogo da rade.

"Utakmica je bila dobra, u prvom poluvremenu smo primili gol iz greške, dok smo ostale stvari u defanzivi dobro radili. Imali smo dvije-tri dobre situacije u otvaranju napada, ali nismo to kvalitetno završili, protivnik je to prekinuo prekršajem. U drugom poluvremenu, situacija je bila ista", ocijenio je Marinović za TV Arenu sport.

Pa ipak, trofejni stručnjak je ohrabren pojedinim segmentima igre svog tima.

"Za ovo kratko vrijeme koliko smo radili, mogu da vidim da ima dosta dobrih stvari, pogotovo u toj defanzivnoj liniji jer Zvezda nije mnogo toga napravila, iz tri-četiri šanse je dala dva gola. Međutim, ono na čemu moramo da radimo je faza napada. Crvena zvezda je učesnik Lige šampiona, za nas veoma dobra provjera, a i vidjeli smo na čemu treba da radimo i sigurno da je ovo jedno veliko iskustvo za nas", zaključio je Marinović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()