Lovren i Brozović pjevali “Za dom spremni” i “Čavoglave”

Šta više reći na ovakve stvari

19.12.2022. 12:23
  • Podijeli:
lovren_brozovic - facebook - screenshot-63a0498e62c56.webp Foto: Facebook/Screenshot

Hrvatski reprezentativci jučer su spektakularno dočekani u Zagrebu pred gotovo 100 hiljada ljudi nakon osvajanja bronze na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nakon toga igrači su se zaputili na razne lokacije, a Dejan Lovren i Marcelo Brozović završili su u Velikoj Gorici u kafiću Epic Brozo – Marcela Brozovića, piše index.hr.

Tamo je nastala velika fešta, a u jednom trenutku neki su skinuli i majice. Poseban delirij u Brozovićem kafiću nastao je kada je bend zapjevao Čavoglave i Kninsku kraljicu od Marka Perkovića Thompsona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()