Klop odlučio: Poslije Liverpula pauza

Podsjećanja radi, odmah nakon što je Klop saopštio da će se na ljeto povući sa klupe Liverpula počele su spekulacije gdje bi mogao da nastavi karijeru.

21.02.2024. 14:45
  • Podijeli:
jurgen klopp_profimedia-1666172221172.webp Foto: Profimedia

Ova vijest se neće svidjeti navijačima u Njemačkoj, a pogotovo onima koji navijaju za minhenski Bajern.

Njemački stručnjak, Jirgen Klop neće ovog ljeta, nakon što napusti engleski Liverpul, tražiti novi posao već mu je cilj da napravi pauzu od godinu dana.

Ovo je u izjavi za engleske medije rekao njegov zastupnik, Mark Kosicke koji već dugi niz godina sarađuje sa temperamentim stručnjakom.

"Nakon što završi posao u Liverpulu, Jirgen Klop neće ovog ljeta preuzeti nijedan klub ili reprezentaciju, barem godinu dana. To se sigurno neće promijeniti", rekao je njegov agent, a prenose njemački i engleksi mediji.

Podsjećanja radi, odmah nakon što je Klop saopštio da će se na ljeto povući sa klupe Liverpula počele su spekulacije gdje bi mogao da nastavi karijeru.

Prvo se pisalo o tome da će sjesti na klupu reprezentacije Njemačke, a nakon što je definitivno postalo jasno da će Tomas Tuhel napustiti Bajern, počelo je da se spekuliše o Klopovom dolasku u Minhen.

Međutim, izgleda da je rad na "Enfildu" zaista izmorio trofejnog stručnjaka, pa mu je odmor od fudbala i te kako potreban kako bi i u budućnosti bio ran da nastavi sa niskom trofeja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()