Kamerunac iz Bajerna želja Junajteda

Iskusni 33-godišnji Kamerunac navodno bi u januaru mogao da zamijeni Kristijana Ronalda

08.11.2022. 19:27
  • Podijeli:
erik_maksim_sportbuzzer.de 1-1667932026235.webp Foto: Sportbuzzer.de

Njemački mediji prenose da je Mančester Junajted ozbiljno zainteresovan za Erika Maksima Čupo-Motinga.

Iskusni 33-godišnji Kamerunac navodno bi u januaru mogao da zamijeni Kristijana Ronalda, pošto na Old Trafordu očekuju da će slavni Portugalac promijeniti klub u zimskom prelaznom roku.

Ovu vijest prvi je lansirao Florijan Pletenberg, novinar Skaj Sporta za nemački fudbal. Međutim, on istovremeno navodni da je Čupo-Moting sretan u Bajernu i da nije voljan da preko zime mijenja klub.

Bivši fudbaler Pari Sen Žermena u Bajern je došao oktobra 2020, a ove sezone se istakao sa nekoliko zapaženih partija. U tekućem šampionatu Bundeslige odigrao je osam utakmica i postigao pet golova, uključujući dva pogotka u posljednjoj utakmici u pobijedi nad Hertom u Berlinu (3:2).

Čupo-Moting je rođen u Njemačkoj, ali igra za reprezentaciju Kameruna i jedna je od glavnih uzdanica selektora Rigoberta Songa na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kamerun je u grupi sa Srbijom, pa će stručni štab na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem morati posebno da obrati pažnju na fudbalera Bajerna.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()