Kakav maler: Fudbaler pao sa bicikla, ne može na Evropsko prvenstvo

EURO 2024. će biti održan od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

09.06.2024. 13:44
  • Podijeli:
Tan2024-06-0911232495_1 AP PhotoFranc Zhurda mihal sadilek-66658b0ddc875.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Franc Zhurda

Fudbalski Savez Češke potvrdio je da će reprezentativac ove zemlje Mihal Sadilek zbog povrede propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.


Dvadesetpetogodišnji fudbaler doživio je povredu prilikom pada sa bicikla.

"Nažalost, Sadilek je pao dok je vozio bicikl i zadobio povredu lista", saopštio je portparol FS Češke.

Ovaj igrač sredine terena bio je u startnoj postavi Češke u posljednjoj pripremnoj utakmici u petak u pobedi nad Maltom (7:1). Sadilek je za nacionalni tim odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol. Član je holandskog Tventea, a prije toga je igrao za PSV Ajndhoven i Slovan iz Libereca.

Reprezentacija Češke takmičenje na EURO 2024 počeće 18. juna protiv Portugala. U Grupi F čekaju je i dueli protiv Gruzije (22. juna) i Turske (26. juna).

EURO 2024. će biti održan od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()