Jusuf Gazibegović postigao sjajan gol: Pogledajte majstoriju Zmaja

Pogodio je Zmaj na fantastičan način iz slobodnjaka u 29. minuti utakmice, kada je loptu s 25 metara poslao u rašlje gola domaćih

25.04.2024. 08:29
  • Podijeli:
ronaldo gazibegovic reuters-65312a60c9205.webp Foto: Reuters

Bosanskohercegovački reprezentativac Jusuf Gazibegović postigao je spektakularan gol za svoj Sturm protiv Rapida iz Beča u meču austrijske Bundeslige.

Sturm je slavio pobjedu rezultatom 3:1, a Gazibegović je bio strijelac drugog gola za tim iz Graza večeras.

Pogodio je Zmaj na fantastičan način iz slobodnjaka u 29. minuti utakmice, kada je loptu s 25 metara poslao u rašlje gola domaćih.

Za Gazibegovića, koji igra na poziciji desnog beka, je to drugi gol sezone, u kojoj na 27 utakmica ima i 4 asistencije.

Sturm je trenutno lider na tabeli Bundeslige sa 38 bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()