Iz Arsenala poželili sreću svom igraču, pa stavili zastavu Srbije umjesto Slovačke

U toku je osmi dan Evropskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, a otvorili su ga okršajem u Dusseldorfu Slovačka i Ukrajina

21.06.2024. 21:29
  • Podijeli:
Arsenal_zastave_greska_foto_PrtSc-6675a8c513285.webp Foto: PrtSc

Topnicima se dogodio mali previd...

U toku je osmi dan Evropskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, a otvorili su ga okršajem u Dusseldorfu Slovačka i Ukrajina.

Ukrajina je u konačnici preokretom slavila s 2:1, a jedan od najboljih igrača Ukrajine bio je igrač Arsenala, Oleksandar Zinčenko.

Prije početka utakmice, londonski klub je poželio sreću svom nogometašu, ali dogodio im se jedan previd. Naime, Topnici su na službenom Facebook profilu objavili fotografiju uz opis ‘Sve najbolje Zini!’, a na fotografiji je umjesto zastave Slovačke postavljenja zastava Srbije.

Nije ovo prvi put da se na ovom Europskom prvenstvu događaju previdi sa srpskom zastavom. UEFA je na svojoj službenoj stranici u najavi utakmice Srbije i Slovenije umjesto srpske stavila zastavu Hrvatske, ali greška je bila vrlo brzo ispravljena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()