Irfan Peljto na novom evropskom zadatku

Ima veliko povjerenje UEFA-e

12.03.2024. 22:47
  • Podijeli:
irfan-peljto-foto-aa.jpg

U četvrtak su na rasporedu uzvratni susreti osmine finala Konferencijske lige, a bosanskohercegovačku javnost će zanimati duel Fiorentine i Maccabija iz Haife.

U Bosni i Hercegovini posebno će se pratiti utakmica u Firenci, gdje Fiorentina kao domaćin čeka Maccabi.

Glavni sudija ove utakmice bit će najbolji bosanskohercegovački sudija Irfan Peljto, pomoćnici će biti Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, a četvrti sudija će biti Miloš Gigović.

U VAR sobi sjedit će Juan Martinez Munuera iz Španije i Ivan Bebek iz Hrvatske.

Prvi duel u Budimpešti završen je pobjedom Italijana 4:3.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()