Inter prodaje Hrvata: Barselona sljedeća stanica?

Hrvat je, između ostalog, i jedan od najlpaćenijih igrača Intera, pa bi njegovom prodajom klub mogao da uštedi dosta novca

21.03.2023. 18:33
  • Podijeli:
Marcelo Brozović_Antonio Calanni AP Tanjug-6419d9556146e.webp Foto: Antonio Calanni / AP / Tanjug

Hrvatski vezista Marcelo Brozović bliži je odlasku nego ostanku u Interu, prenose italijanski mediji.

Brozović je član Nero-azura od 2015, međutim ovo bi mogla biti njegova poslednja sezona u crno-plavom dresu.

Iskusni fudbaler je u padu forme, što su vidjelo i u porazu Intera u velikom derbiju sa Juventusom.

U klubu iz Milana više se uzdaju u Hakana Čalhanoglua, dok bi Marcela mogli da prodaju ovog ljeta, a zainteresovana je Barselona.

Hrvat je, između ostalog, i jedan od najlpaćenijih igrača Intera, pa bi njegovom prodajom klub mogao da uštedi dosta novca.

Njega u Kataloniji vide kao nasljednika Serhija Busketsa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()