Hadžibegić se ove sedmice sastaje s potencijalnim reprezentativcem BiH

Hadžibegić i Misimović će u četvrtak gledati duel Evropa lige između Salzburga i Rome

14.02.2023. 19:20
  • Podijeli:
Faruk Hadžibegić_Anadolija-63b6a1118ba46.webp Foto: Anadolija

Selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić s direktorom Zmajeva Zvjezdanom Misimovićem ove sedice putuje u Austriju.

Hadžibegić i Misimović će u četvrtak gledati duel Evropa lige između Salzburga i Rome.

Planirano je da selektor i direktor razgovaraju s reprezentativcem BiH Amarom Dedićem iz Salzburga, kao i Benjaminom Tahirovićem, potencijalnim Zmajem koji nastupa za Romu.

Tahirović nema prepreke da za BiH igra već u martu pa je sigurno kako će sastanak biti sa vrlo direktnim temama, piše Reprezentacija.ba.

Fudbalska A reprezentacija BiH krajem marta pod komandnom novog selektora Faruka Hadžibegića počinje kvalifikacije za EURO. Zmajevi će 23. marta na stadionu Bilino polje u Zenici ugostiti Island, a tri dana poslije na rasporedu je gostovanje u Bratislavi kod Slovačke.

U grupi sa Zmajevima nalaze se još Portugal, Luksemburg i Lihtenštajn.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()