Gazibegović: Boli ovakav poraz

reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je na Islandu rezultatom 1:0

12.09.2023. 07:34
  • Podijeli:
Jusuf Gazibegović-64fff69f005c1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je na Islandu rezultatom 1:0 i tako ostala bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo, a Jusuf Gazibegović je poručio da je poraz veoma bolan.

Gol je primljen u nadoknadi utakmice i tako su "krunisane" katastrofalne kvalifikacije već četvrtim porazom u šest utakmica.

Gazibegović je bio starter u utakmici i poraz mu je jako teško pao.

"Boli ovakav poraz. Mnogo smo željeli ovu pobjedu. Imali smo nekoliko šansi koje nismo realizovali i onda smo bili neoprezni i primili gol u nadoknadi. Kažem, boli, ali moramo ići dalje", rekao je nogometaš Sturma.

Preostale četiri utakmice kvalifikacija će tako za BiH biti "revijalne". BiH će prvo u sedmom kolu odmjeriti snage s Lihtenštajnom u gostima. Ovaj duel je zakazan za 13. oktobar u 20:45 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()