Fudbaleri Širokog Brijega u krizi: GOŠK "pomogao"

Susret odigran na Gabeli završen je bez pogodaka

04.12.2023. 10:54
  • Podijeli:
GOŠK_NK GOŠK-6456989e7a0f1.webp Foto: NK GOŠK

Fudbaleri Širokog Brijega produbili su krizu rezultata ove jeseni. Nedjeljni program M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine zaključila je utakmica GOŠK-a i Širokog Brijega.

Susret odigran na Gabeli završen je bez pogodaka. Prethodno su fudbaleri Posušja na svom terenu upisali uvjerljivu pobjedu nad Igmanom 4:1.

Posljednji susret 16. kola igra se danas kada se sastaju Zvijezda i Zrinjski.

Na tabali je prvi Borac sa 39 bodova. Slijede Zrinjski sa 32 i utakmicom manje, Sarajevo sa 30, Velež sa 29, Sloga sa 24 i Široki Brijeg sa 22 boda, prenose Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()