"Ej otkad sam se rodio": Pogledajte kako kako Gazibegović uživa

Pogodila čovjeka pjesma

15.11.2023. 21:25
  • Podijeli:
Jusuf Gazibegović-6554f2f90c015.webp Foto: PRINTSCREEN/TIK TOK

Koliko balkanski sportisti uživaju u pjesmama Sinana Sakića vidjeli smo u velikom broju situacija. Pa čak i kada se nalaze u inostranstvu. Vjerovatno najpoznatiji primjer imali smo prije desetak godina sa kolonijom igrača koji su tada okupirali Mančester siti (Kolarov, Savić, Džeko, Jovetić) međutim slične slike i danas se pojavljuju na društvenim mrežama.

U ovom slučaju snimak bosanskohercegovačkog reprezentativca Jusufa Gazibegovića postao je viralan na TikTok profilu austrijskog Šturma.

@sksturmofficial When the music of Sinan Sakic hits you @JG22 😅 #sturmgraz #balkan #sinansakic ♬ Originalton - SK Sturm Graz

 Na njemu se vidi kako fudbaler uživa uz čuvenu Sinanovu pesmu "Ej otkad sam se rodio", a zanimljiv opis imao je i sam klub.

"Ono kada vas pogodi muzika Sinana Sakića",  stoji u objavi.

Gazibegović je inače rođen u Austriji i branio je boje Austrije i Red Bula, kao i Liferinga prije nego što se preselio u Šturm. Odabrao je da predstavlja Bosnu i Hercegovinu 2021. i od tada upisao 12 nastupa, piše Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()