Čalhanoglu srušio Barsu, sjajni Klub Briž, katastrofa Ajaksa

Nero-azuri napravili značajan korak ka plasmanu u osminu finala društva najboljih. Junak je bio turski internacionalac

04.10.2022. 22:55
  • Podijeli:
Hakan Čalhanoglu_Tanjug-1664916964993.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Intera savladali su Barselonu sa 1:0, u derbiju današnjeg progama Lige šampiona.

Nero-azuri na taj način su se vratili na trijumfalan put i napravili značajan korak ka plasmanu u osminu finala društva najboljih.

Junak je bio Hakan Čalhanoglu, strijelac u sudijskoj nadoknadi prvog dijela. Turski internacionalac tako je prekinuo post u eliti koji je trajao šest godina. Bh. napadač iz redova domaćih Edin Džeko u igru je ušao u 57. minutu.

Klub Briž je potvrdio da je otkrovenje sezone, pošto je upisao i treću pobjedu, ovog puta protiv Atletiko Madrida (2:0).

Belgijski prvak ima maksimalnih devet bodova, šest koraka je ispred najbližih rivala i već može da razmišlja o evropskom proljeću.

A ono je dovedeno u pitanje u redovima komšijskog velikana, Ajaksa. Prenervozni Kopljanici, čiji kapiten Dušan Tadić je "pocrvenio" večeras, kod kuće su pretrpili katastrofu, izgubivši od Napolija sa 1:6.

Italijanski sastav ima maksimalnih devet bodova i blizu je prolaska grupe u kojoj je Liverpul porazio Rendžerse sa 2:0.

U ostalim rezultatima večerašnjeg programa Ajntraht i Totenhem su podijelili bodove odigravši 0:0, dok je Porto bio bolji od Bajer Leverkuzena sa 2:0.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()