Benzema se samo nije pojavio, Gallardo ga izostavio iz tima

“Prozivka” je bila zakazana za 12. februar u klupskim prostorijama u Džedi, ali to nije bilo naročito značajno za 36-godišnjaka iz Lyona

14.01.2024. 09:47
  • Podijeli:
Tan2023-09-1707351498_7  karim benzema AP PhotoFile-653262495e5f6.webp Foto: Tanjug/AP Photo

Francuski napadač Karim Benzema, osvajač Zlatne lopte za 2022. godinu, nastavlja sa turbulentnim mandatom u saudijskom Ali Ittihadu. 

Kako prenosi španska “Marca”, nekadašnji ofanzivac Real Madrida nije se pojavio u klubu kako bi nastavio sezonu, pa neće putovati sa ostatkom ekipe na mini-pripreme u Dubai.

“Prozivka” je bila zakazana za 12. februar u klupskim prostorijama u Džedi, ali to nije bilo naročito značajno za 36-godišnjaka iz Lyona.

Trener Marcelo Gallardo odlučio je da ne dozvoli nikakve privilegije trofejnom napadaču, pa Benzema neće biti sa saigračima u UAE.

Izvori na koje se poziva Marca rekli su da je Benzema i krajem godine propustio neke treninge u svom timu, pa ostaje da se vidi kakva će biti budućnost Benzeme u Saudijskoj Arabiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()