Benzema ogorčen na francuske medije: Što je veća laž, to bolje!

Benzema trenutno individualno trenira u Rijadu, da bi se vratio u formu nakon zimske pauze

24.01.2024. 20:42
  • Podijeli:
Karim Benzema predstavljanje foto Tanjug:AP-64823e6bce955.webp Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbaler, Karim Benzema, demantovao je navode medija da želi da napusti Saudijsku Arabiju i vrati se u Evropu.

Trener Al-Itihada, Marselo Galjardo nedavno je izostavio napadača sa spiska putnika na turneju u Dubai, a nakon toga francuski mediji su pisali da je Benzema nezadovoljan i da želi da se vrati u Evropu.

“Čista laž! Francuski mediji više ne znaju šta će da izmisle. Što je veća laž, to bolje”, poručio je Benzema.

Benzema trenutno individualno trenira u Rijadu, da bi se vratio u formu nakon zimske pauze.

Francuski napadač je prethodnog ljeta nakon 14 godina napustio Real Madrid i otišao u Al-Ittihad.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()