Bajern dao rok Totenhemu: Kejn bi mogao da ode kao slobodan igrač

Ukoliko Danijel Levi ne prihvati ono što Nemci nude, prvak Bunedeslige angažovaće druge igrače

04.08.2023. 15:29
  • Podijeli:
Hari Kejn-64ccf49a08a3f.webp Foto: Profimedia

Hariju Kejnu ponestaje vremena za transfer. Brojne i značajne ponude Bajerna iz Minhena nisu ubjedile Danijela Levija da pusti svog kapitena iz Totenhema. Čak ni dolazak bavarskog tima u London na sastanak nije uspio da kanališe pregovore u željenom smjeru. Zato su sa čelnici kluba sa "Alijanc arene" postavili ultimatum engleskom timu.

Kako je ekskluzivno objavio britanski "Telegraf": Bajern Minhen je odredio petak u ponoć kao krajnji rok za Totenhem da prihvati njihovu posljednju ponudu za Harija Kejna. Ukoliko Totenhem do tada ne prihvati ono što Nijemci nude, prvak Bunedeslige angažovaće druge igrače. Hari Kejn će ostati prva želja trenera Tomasa Tuhela ovog ljeta, ali niko u klubu ne želi da produžava 'Kejn sapunicu' do zadnjeg dana prelaznog roka".

Različiti mediji iz Njemačke i Engleske objavili su da su Bavarci spremni da plate rekordnu cifru za Harija Kejna: 80 miliona evra. Ipak, ekonomske pretenzije Totenhema i Danijela Levija otišle su dalje.

"Očekuje se da će Bajern iz Minhena morati da ponudi oko 100 miliona evra (86,1 miliona funti), ako ne i više, sa bonusima, kako bi ubjedio Sparse da prodaju Harija Kejna“, dodaje Telegraf.

Drugim riječima, još postoji razlika od oko 20 miliona funti između onoga što je Bajern Minhen bio spreman da ponudi.

"Ostaje da se vidi kako će Danijel Levi reagovati na ono što se čini da je postavljen rok“, piše "Telegraf" i dodaje da se Totenhem suočava sa dvostrukim problemom. Prvo, šta ako Bajern Minhen na kraju odustane od ponude za igrača koji je pokazao spremnost da ode. I drugo, i još važnije, mogućnost da izgube svoju najveću zvezdu kao slobodnog igrača sledeće sezone.

"Ako se ne postigne dogovor o prodaji Harija Kejna Bajern Minhenu, očekuje se da će napadač završiti posljednju godinu ugovora sa Sparsima i otići besplatno sljedećeg ljeta. Nema naznaka da Hari Kejn, koji je prošle nedjelje napunio 30 godina, želi da produži saradnju sa Totenhemom uprkos pokušajima kluba da ga natera da potpiše novi ugovor. Jedna od opcija, da napusti Totenhem bez obeštećenja što bi poremetilo i planove samog bavarskog tima, pošto bi Mančester junajted mogao da se vrati u trku za Harija Kejna".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()