Jutros u sedam časova: U Sanskom Mostu izmjereno 17 stepeni

Livno 9; Ivan Sedlo i Sokolac 10; Široki Brijeg 11; Bugojno, Drvar, Sarajevo i Trebinje 13; Gradačac, Mostar i Zenica 14; Bijeljina i Neum 15; Bihać, Doboj, Prijedor, Stolac i Tuzla 16 celzijusa

18.01.2024. 08:28
  • Podijeli:
vrijeme_bih - una-63c638f7b0da9.webp Foto: UNA

Kada je riječ o jutarnji temperaturama, najniža dnevna temperatura zabilježena je na Bjelašnici gdje je registrovano 0 stepeni celziusa.

Sdruge strane, najviša jutarnja temperatura zabilježena je u Sanskom Mostu, za januar nevjerovatnih 17 stepeni celzijusa.

Temperature zraka izmjerene u 7:00 sati u ostalim mjestima u BiH iznose:

Livno 9; Ivan Sedlo i Sokolac 10; Široki Brijeg 11; Bugojno, Drvar, Sarajevo i Trebinje 13; Gradačac, Mostar i Zenica 14; Bijeljina i Neum 15; Bihać, Doboj, Prijedor, Stolac i Tuzla 16 celzija.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša će uglavnom padati na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne.

U većem dijelu Bosne lokalno može pasti malo kiše. Vjetar umjeren do jak južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 19 stepeni celzija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()