Uhapšena u krađi poklona ispod jelke u stanu Roberta De Nira

Dodaje se da se 79-godišnji glumac u to vreme nalazio u kući i da je sišao u prizemlje kada je čuo komešanje

20.12.2022. 08:15
  • Podijeli:
Robert De Niro_foto_Reuters-63a15f0dcd0f8.webp Foto: Reuters

Policija Njujorka uhapsila je danas ženu usred krađe poklona ispod božićne jelke Roberta De Nira nakon što je provalila u stan slavnog holivudskog glumca.

Policajci su rano jutros oko 2.45 sati po lokalnom vremenu vidjeli osobu ženskog pola kako ulazi u podrum zgrade u Istočnoj ulici broj 65, u otmenom delu Njujorka - Aper Ist Sajdu, pri čemu su pronašli i znakove nasilnog ulaska, prenio je Reuters.

Navodi se da je provalnica uhvaćena u De Nirovom stanu dok je punila kesu poklonima koji su se nalazili ispod jelke.

Dodaje se da se 79-godišnji glumac u to vreme nalazio u kući i da je sišao u prizemlje kada je čuo komešanje.

Prema izvještajima policije u pitanju je 30-godišnja žena poznata po nizu hapšenja zbog provala, a portparol okružnog tužioca Menhetna rekao je da će se ona vjerovatno danas kasnije ili u utorak pojaviti na sudu da bi bila optužena.

Portparol De Nira nije želio da komentariše slučaj, a jedino je rekao da se provala dogodila u privremeno iznajmljenom domu višestruko nagrađivano holivudskog glumca, koji je, pored ostalog, 1980. godine dobio "Oskara" za ulogu u filmu "Razjareni bik".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()