U prodavnici među stvarima za Noć vještica pronađena ljudska lobanja

Vlasnik prodavnice na Nort Klivlend aveniji rekao je policajcima da je lobanja izvađena iz skladišta i da je kupljena “prije nekoliko godina”

08.11.2023. 07:00
  • Podijeli:
lobanja kostur pixabay-64da29e220437.webp Foto: Pixabay

Kupac u prodavnici polovne robe pronašao je ljudsku lobanju u dijelu prodavnice namijenjenom za Noć vještica, prenio je danas USA tudej.

Kupac, za koga se ispostavilo da je antropolog, primjetio je lobanju u odjeljku za Noć vještica i prepoznao da se radi o ljudskoj lobanji, navodi se u objavi kacelarije lokalnog šerifa na Fejsbuku.

Vlasnik prodavnice na Nort Klivlend aveniji rekao je policajcima da je lobanja izvađena iz skladišta i da je kupljena “prije nekoliko godina”.

"Na osnovu pregleda detektiva na licu mjesta, vjeruje se da je lobanja ljudska", istaknuto je iz šerifove kancelarije.

Šerif je rekao da će raditi sa regionalnom kancelarijom isljednika kako bi uradila testove na lobanji, ali se za sada slučaj ne smatra sumnjivim.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()