Objavljen snimak stravičnog lančanog sudara

U sudaru je učestvovalo pet kamiona i 37 automobila

12.03.2023. 16:32
  • Podijeli:
Sudar_YouTube Print Screen-640df003bce2c.webp Foto: YouTube Print Screen

Stavičan lančani sudar dogodio se juče na auto-putu kod Budimpešte u kojem je poginula jedna osoba, dok su desetine povrijeđenih.

Kako su javili mediji, u sudaru je učestvovalo pet kamiona i 37 automobila.

Na mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi momenat ovog stravičnog sudara.

Na pomenutom snimku vidi se kako jedan automobil, koji se kreće velikom brzinom, pretiče drugog učesnika u saobraćaju a nedugo zatim vidi se i momenat samog sudara.

Na snimku se vidi kako se vozač koji je prestizao zaustavlja zbog kolone koja je već nastala a onda i kako drugi vozač velikom brzinom udara u nagomilane automobile.

Na tom dijelu pita bila je jaka pješčana oluja koja je otežaval avidljivost ali i kretanje automobila.

Nakon sudara izbio je i požar.

Kako su mediji prenijeli, hospitalizovano je 39 osoba od kojih je 14 u teškom stanju.

Među povrijeđenima je i desetoro djece.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()