Anđušić sve bliže Dubaiju

Izvjesno je – po isteku ugovora sa Partizanom, Danilo Anđušić neće ostati u Humskoj

02.07.2024. 12:47
  • Podijeli:
Danilo Anđušić Evroliga Partizan Cedevita Olimpija Foto  Aleš Fevšer-639703a97ad63.webp Foto: KK Partizan/Aleš Fevšer

Izvjesno je – po isteku ugovora sa Partizanom, Danilo Anđušić neće ostati u Humskoj, ali moguće je da će košarkaško putešestvije nastaviti u ABA ligi.

Sjajni šuter pregovara sa Dubaijem, saznaje Meridian sport. Novi ABA ligaš pravi tim sasvim ispočetka. Krenuo je od – temelja – za trenera je angažovao Juricu Golemca, pred kojim je sada zadatak da posloži tim. Važna kockica u tom mozaiku mogao bi da bude Danilo Anđušić.

Anđušić je u Partizan – treći put u karijeri – došao prije tri godine. Imao je velika očekivanja i sa crno-bijelima je osvojio titulu koja mu je nedostajala u prethodnim mandatima – onu u ABA ligi. U sezoni za nama u regionalnom takmičenju imao je prosjek od 9,3 peona, 1,3 skoka i 1 asistencije za 16 minuta u igri, dok je u Evroligi bilježio prosječno 5 poena, 1,1 skok i 0,6 asistencija za 13 minuta na parketu.

Bio je jedan od sedmorice igrača kojima su na kraju ove sezone istekli ugovori. Partizan se do sada zahvalio: Alenu Smailagiću, koji je već otišao u Žalgiris, Mateušu Ponjitki, Pi Džej Doužeru i Frenku Kaminskom. Bez ugovora još su: Uroš Trifunović, Džejlin Smit i Džejms Naneli, ugovore imaju Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Balša Koprivica i (zvanično) Bruno Kaboklo. Klub su pre isteka ugovora, ali sporazumno, napustili Kevin Panter (Barselona)  i Zek Ledej (Olimpija Milano).

Za sada je Partizan dobrodošlicu poželio trojici igrača: Vanji Marinkoviću, Ifeu Lundbergu i Frenku Nilikini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()