Muškarac po gradu prska ljude: Ni policija ga ne može uhvatiti, svima oči pune suza

Nije mu prvi put

13.04.2024. 16:30
  • Podijeli:
policija srbija mup rs-63fb32660cf1d.webp Foto: MUP RS

Prema riječima očevidaca, u centru Čačka došlo je do incidenta kada je za sada nepoznata osoba biber-sprejom nasumično prskala prolaznike.

- Puniji muškarac, visine oko 170 centimetara u majici i šortsu, sa vezanim gornjim dijelom trenerke oko struka odjednom je počeo da prska ljude biber sprejom. Prolaznici su se uspaničili, a on je pobjegao, kaže za RINU jedan od Čačana koji se zatekao na licu mjesta.


On dodaje da je odmah pozvao policiju, a da je tamo dobio informaciju da je takav slučaj već prijavljen ranije i da nije prvi put da se dešava. Ipak, vinovnik još uvijek nije pronađen.

- Poslije sam čuo da je i juče radio to isto, a u policiji su mi rekli da prijave primaju čitav dan. Ukoliko ga neko vidi, nek odmah pozove policiju kako bi mu se stalo u kraj - istakao je.

Izgleda da su Čačanima oči pune suza, pa ne mogu da pronađu misterioznog muškarca čiju bizarnu akciju građani prijavljuju cijeli dan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()