Marjan zadržan u pritvoru: Pomagao u aferi "Tunel"

Podgoričanka Katarina Baćović uhapšena je juče po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva.

13.10.2023. 18:32
  • Podijeli:
tunel depo facebook dritan abazović-6501a90a05ca9.webp Foto: Facebook@Dritan Abazović

 Marjanu Vuljaju određeno je zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da je pomogao u skrivanju Katarini Baćović osumnjičenoj da je dio kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici, javili su crnogorski mediji.

Podgoričanka Katarina Baćović uhapšena je juče po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva.

Vuljaj, Ivica Piperović i Nikola Milačić uhapšeni su sinoć, dok je M.A. pušten nakon saslušanja jer je utvrđeno da nije dio iste kriminalne grupe.

Prethodno su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu, podnesene protiv državljana Srbije Veljka Markovića, Milana Markovića, Dejana Jovanovića i Vladimira Erića.

Oni se sumnjiče da su kopali tunel dug 30 metara do sudskog depoa od stana iz susjedne zgrade

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()