Horor! Hranitelj sekusalno zlostavljao maloljetnu štićenicu

Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu.

29.11.2023. 15:10
  • Podijeli:
zlostavljanje dece, seksualno zlostavljanje, nasilje, nasilje nad decom, deca, uznemiravanje - profimedia (3)-6554b3a011f8c.webp Foto: Profimedia

Viši sud u Sremskoj Mitrovici osudio je na 11,5 godina zatvora muškarca iz Šida čiji su inicijali M. M. zbog seksualnog zlostavljanja maloljetne štićenice kojoj je bio hranitelj.

M. M. je osuđen na jedinstvenu kaznu zbog produženog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje i krivičnog djela silovanje.

Osuđeni muškarac bio je u sistemu hraniteljstva 12 godina, prenosi RTS.

Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu.

M. M. je uhapšen 2019. godine, nakon što je 12 godina bio u sistemu hraniteljstva.

Uhapšen je pošto se štićenica požalila radnici Centra za socijalni rad, koja je odmah obavijestila policiju o ovom slučaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()