Vukanović izbačen sa sjednice NSRS-a, tvrdio da ministar Mitrović želi uzeti milione bolnicama

Vukanović se nije smirivao i nastavio je galamiti i nakon što mu je mikrofon isključen i riječ oduzeta pa ga je Ljubojević udaljila sa sjednice

12.12.2023. 12:34
  • Podijeli:
nebojsa-vukanovic-dejan-rakita-pixsell.jpg

Poslanik Nebojša Vukanović udaljen je s današnje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Dok je pričao o prijedlogu ministra privrede i poduzetništva RS Vojina Mitrovića u kojem se pominje i baždarenje instrumenata u domovima zdravlja i bolnicama, Vukanović je kazao:

"Ovo je mafijaški posao. Kako smo 20 godina vadili krv ako nije bilo ovog pravilnika Vojina Mitrovića? Jesu li nas trovali i imali lažne podatke? Koga pravite budalama? Hoćete da uzmete svakoj zdravstvenoj ustanovi nekoliko miliona KM? Firma ima jednog zaposlenog i vršit će u svakoj bolnici, domu zdravlja i privatnoj laboratoriji baždarenje instrumenata. On je poznat kao kriminalac koji je napravio sličan pravilnik u Vijeću ministara", govorio je Vukanović a u tom trenutku ga je potpredsjednica Anja Ljubojević prekinula.

Vukanović se nije smirivao i nastavio je galamiti i nakon što mu je mikrofon isključen i riječ oduzeta pa ga je Ljubojević udaljila sa sjednice.

"Po članu 160 izričem vam mjeru isključenja sa sjednice, za ovaj bezobrazluk i ovakvo ponašanje", rekla je Ljubojević.

Poslije toga je dala pet minuta pauze nakon čega je sjednica i nastavljena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()